Diari Més

Cultura

La Fira Centre Comercial de Reus patrocina la quarta edició del festival Di(vi)nes

Dos dels tres concerts es faran a la terrassa de La Fira i el tercer tindrà lloc a la plaça de l’església d’Altafulla

Imatge del cartell del primer convert del festival Di(vi)nes.

La Fira Centre Comercial de Reus patrocina la quarta edició del festival Di(vi)nesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira Centre Comercial ha apostat de nou pel festival Di(vi)nes que enguany arriba a la seva quarta edició i que té com a objectiu, a través de la música i la literatura, difondre la creativitat en clau femenina. El Di(vi)nes, organitzat per l’associació cultural Etcètera, es configura amb tres concerts que s’obren amb un tast de poesia, continuen amb un concert acústic d’una cantautora i es complementen amb un vi que es tria de manera especial per a cada actuació.

Enguany, dos dels tres concerts es faran a la terrassa de La Fira Centre Comercial i el tercer tindrà lloc a la plaça de l’església d’Altafulla. En els tres casos, començaran a les 21.00h, tindran una durada d’una hora i seran gratuïts tot i que amb aforament limitat per les mesures que cal aplicar derivades del Covid-19.

Així, aquest proper divendres 2 d’octubre, a la terrassa de La Fira Centre Comercial, es donarà el tret de sortida al Di(vi)nes amb l’actuació de la cantautora Anna d’Ivori que farà, en exclusiva, la preestrena del seu nou disc. La poesia la posarà l’escriptora Carme Rodríguez i el vi serà del celler Mas Bella de Masmolets.

La setmana següent, el divendres 9 d’octubre, la plaça de l’església d’Altafulla acollirà la segona sessió del festival amb un tast de poesia de la poetessa Gòria Ganga i el concert de la cantautora Raquel Lúa que presentarà el seu nou disc 'Nàxos'. En aquest acte, que requerirà invitació pel seu aforament limitat, s’hi servirà vi del celler Estol Verd de Rodonyà. El tercer concert del festival Di(vi)nes es farà de nou a La Fira, Centre Comercial gestionat per Silicius, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i gestió activa d’actius, i tindrà com a protagonistes a la poetessa Dolors Ollé i la cantautora Lynne Martin. En aquesta ocasió, el vi escollit és dels Cellers Blanch de Puigpelat. El Di(vi)nes s’ha convertit en un esdeveniment fixe del calendari cultural de la tardor a Catalunya i té cada any més ressò a nivell del territori.

tracking