Diari Més

Comença la captació d'startups i emprenedors TIC per a la incubadora tecnològica de Redessa

El primer procés de presentació de projectes estarà obert fins al dia 16 d’octubre

Una imatge d'arxiu de l'accés a les instal·lacions de Redessa.

Els 115.000 euros recuperats en el cas Tecnoparc s'invertiran a Redessa 1Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

REDESSA comença aquesta setmana la captació d’startups i empreses TIC relacionades amb projectes emprenedors amb solucions tecnològiques amb potencial de creixement, per tal que participin en la Incubadora TIC Sensor. En aquest programa, inclòs al Pla de Reactivació Econòmica i Social de Reus,consultors experts ajudaran a validar el projecte i fer-lo créixer de forma escalable, facilitant l’accés a fonts de finançament i a potencials clients i oferint alhora un espai de coworking.

El primer procés de presentació de projectes estarà obert fins al dia 16 d’octubre. La selecció es farà la setmana del 19 d’octubre, i les startups i emprenedors seleccionats es donaran a conèixer la setmana del 26 d’octubre.Els projectes s’aniran revisant trimestralment per valorar-ne i aprovar-ne la seva continuïtat.

Les empreses que hi participin disposaran de domiciliació social a REDESSA, possibilitat d’ocupar un màxim de 3 llocs de treball a la incubadora que estarà instal·lada a l’Edifici Tecnoparc, i els serveis habituals dels centres d’empreses de REDESSA com recepció, menjador, i ús de zones comunes.

«Volem que Reus sigui una ciutat atractiva per a les empreses, per a les iniciatives innovadores, pels nous talents i per les noves tecnologies», ha afirmat l'alcalde Carles Pellicer.

El gerent de REDESSA, Albert Boronat, ha afirmat que «volem construir una plataforma d’acceleració amb l’objectiu de crear noves empreses tecnològiques i nous llocs de treball qualificats en un sector emergent i estratègic per la ciutat».

La incubadora tecnològica Sensor és un projecte que s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i té un pressupost de 30.000 euros.

tracking