Diari Més

Societat

L'Ajuntament de Reus rehabilita el Parc Infantil de Trànsit

S'ha pavimentat el circuit, s'ha reformat l'aulari i s'ha adaptat un lavabo per a persones amb mobilitat reduïda

Uns 4.500 alumnes d'infantil, primària i secundària participen cada curs dels diferents programes educatius de la Guàrdia Urbana.

L'Ajuntament de Reus rehabilita el Parc Infantil de TrànsitAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Reus ha culminat les obres de rehabilitació del Parc Infantil de Trànsit, situat a la plaça de Josep Maria Folch i Torres. S'ha pavimentat el circuït on es realitzen les pràctiques en bicicletes o petits karts; s'ha rehabilitat l’edifici destinat a aulari; i s'ha ampliató de la zona de lavabos per adaptar-ne un per a persones amb mobilitat reduïda. Construccions Vinaixa ha estat l'empresa encarregada de dur a terme les obres amb unpressupost d'adjudicació de 67.572,10 euros.

Cada curs, uns 2.200 alumnes de 5è de primària i 1 d’ESO es formen en educació viària amb classes teòriques i pràctiques en aquestes instal·lacions. Uns 4.500 alumnes d’infantil, primària i secundària participen cada curs dels diferents programes educatius de la Guàrdia Urbana que fomenten hàbits correctes en el seu comportament com a vianants, conductors de bicicletes o patinets, així com a usuaris de vehicles privats o del transport públic.

tracking