Diari Més

Successos

Troben el cos de Jesús Pinto a pocs metres de l'Hospital Sant Joan

L’home, de 57 anys, havia desaparegut el dia 20

Imatge de Jesús, el reusenc desaparegut des del 20-09

Busquen un veí de Reus de 57 anys desaparegut des de diumenge passatCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu de recerca que avui, des de les 8.30 h., s’havia desplegat des de la zona blava de l’Hospital Sant Joan de Reus per localitzar el desaparegut Jesús Pinto, va concloure amb la troballa del seu cos sense vida, pròxim a un mas abandonat i a pocs metres del centre hospitalari on havia estat atès el passat diumenge 20 de setembre.

Al dispositiu han participat, a més de familiars i amics de Pinto i ciutadans en general, també els Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil o Creu Roja, entre altres. Hi ha estat present l’alcalde de Reus, Carles Pellicer. Repartits en grups, han pentinatl’entorn del Sant Joan i el Tecnoparc, després d’una primera prospecció que s’havia portat a terme sense èxit al voltant de la Coromina Industrial on l’home habitava. La troballa es ha tingut lloc prop de dos quarts de dotze. La mateixa família de Pinto va fer pública a mig matí la fi del dispositiu a xarxes i va lamentar el trist desenllaç. Al seu torn, els efectius que s’havien bolcat per localitzar Jesús Pinto han fet arribar els seus missatges de condol a l’entorn més proper de l’home.

Jesús Pinto, de 57 anys, estava desaparegut des del 20 de setembre. Havia acudit al Sant Joan probablement per un cop al cap i se li va veure per últim cop a la zona blava de l’Hospital, després que li haguessin donat l’alta. Fonts de la policia local consultades per aquest rotatiu no tenien constància de la desaparició aquest passat dijous, dia 24 de setembre, però a partir del 26 van demanar col·laboració a través de les xarxes, on corria des de dies enrere la imatge de l’home amb la intenció de poder-lo localitzar.

Imatge de la zona on ha esat localitzat el cadàver

Troben mort el veí de Reus que va desaparèixer fa una setmanaOlívia Molet

tracking