Diari Més

Cultura

El Teatre Fortuny de Reus s'adapta a la covid i reobre portes amb 15 espectacles

Implanta circuits, gel i limitarà el seu aforament

La programació d'aquest quart trimestres va presentar-se ahir.

El Teatre Fortuny de Reus s'adapta a la covid i reobre portes amb 15 espectaclesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus va presentar ahir la programació del quart trimestre, amb la qual cosa es reprendrà l’activitat, suspesa pel confinament. La nova temporada comença el 6 d’octubre. Amb la voluntat de reivindicar un espai cultural segur per a tots, el teatre ha adaptat les entrades i les sortides per tal d’evitar aglomeracions; ha repartit gel hidroalcohòlic pels diferents pisos; recorda l’obligatorietat de portar mascareta, i finalment, ha limitat l’aforament a les recomanacions sanitàries, amb la qual cosa hi haurà disponible només un 37% d’ocupació, al voltant de 300 cadires.

La programació està integrada per un total de 15 espectacles i 17 funcions. Títols tan destacats com Això ja ho he viscut, una producció de la Perla 29; l’òpera La Flauta màgica en versió concert dels Amics de l’Òpera de Sabadell; la veu i el talent musical d’Andrea Motis; el concert dels Amics de les Arts, que vindran a la capital del Baix Camp a presentar el seu darrer disc, o finalment, l’estrena del darrer muntatge de Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre del musical T’estimo si he begut són una mostra d’una programació que va dirigida a un ventall divers de públic. Dels 15 espectacles previstos, vuit són de teatre; cinc són de música; un de circ i un d’òpera.

El Teatre Fortuny posa a la venda un abonament per a quatre espectacles: Això ja ho he viscut, Rey Lear, La Flauta màgica i T’estimo si he begut. A banda, el Consorci del Teatre Fortuny col·laborarà amb l’edició d’aquest any del Festival Accents amb dues propostes diferents: per un costat el dia 7 de novembre la presentació del disc Visto en el jueves, de Rocío Márquez, i per l’altre, Alquímia Flamenco que pujarà a l’escenari del Fortuny el dia 12 de desembre.

tracking