Diari Més

L'escola Sant Bernat Calvó de Reus confina un grup escolar a causa del positiu d'un alumne

La direcció del centre va activar el protocol oficial de la covid-19 dijous al migdia

Imatge d'arxiu de l'escola Sant Bernat Calvó de Reus.

L'escola Sant Bernat Calvó de Reus confina un grup escolar a causa del positiu d'un alumneAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'escola Sant BernatCalvóde Reus ha activat el protocol oficial d'actuació per la covid-19 després que el departament de Salut els notifiqués aquest dijous el positiu d'un dels seus alumnes.

La direcció del centre va comunicar a través del seu web que aquest dijous al migdia va activar el protocol, amb el confinament d'un grup escolar. En el comunicat del centre s'indica la voluntat de transmetre, «un missatge de confiança i de tranquil·litat a les famílies, a la vegada que mostrem, un cop més, el nostre absolut compromís per portar el cas amb la màxima seguretat envers tota la nostra comunitat educativa».

Aquest nou positiu 'escolar' és el segon que es registra a la ciutat de Reus. La jornada anterior, el positiu d'un alumne de 4t d'ESO del col·legi Pare Manyanet va obligar a confinar a una trentena d'alumnes i dos educadors. El positiu corresponia en aquest cas a un jove asimptomàtic.

Amb les dues de Reus s'eleven a cinc els centres escolars del Camp de Tarragona que han hagut de confinar algun grup escolar. Prèviament s'havien notificat casos a l'Institut Jaume I i l'escola Santa Maria del Mar de Salou i a l'escola Pau Delclòs de Tarragona.

tracking