Diari Més

Comerç

Més de 770 veïns recullen 3.116 'Bons Reus' el primer dia de campanya

La Unió de Botiguers i El Tomb de Reus celebren la bona arrencada i esperen que mantingui el ritme

El Gaudí Centre va rebre ahir un flux constant de peticions de vals.

Més de 770 veïns recullen 3.116 'Bons Reus' el primer dia de campanyaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La campanya Bons Reus, que vol injectar fins a 1,2 milions d’euros al comerç local a través de la distribució de bons de descompte entre la ciutadania, arrenca amb una gran acceptació. En la seva primera jornada en marxa, ahir, i segons les dades aportades per l’Ajuntament, es van recollir a l’oficina de turisme del Gaudí Centre o descarregar des del web https://bons.reus.cat un total de 3.116 bons. Això vol dir que fins a de 779 persones empadronades al municipi i majors de 18 anys, que són les que tenen accès a la iniciativa, han obtingut ja els seus tiquets.

Cadascuna d’elles disposa de quatre vals de 5 euros. És a dir, té 20 euros de descompte per invertir en productes i serveis dels prop de 250 establiments adherits a la iniciativa. La campanya s’allargarà un mes i els bons poden bescanviar-se en un marge de 15 dies a partir de la seva recollida. Es pot emprar un bo per una compra mínima de 15 euros, dos bons per una compra mínima de 30 euros, tres bons per una compra mínima de 45 euros i quatre bons per una compra mínima de 60 euros.

La presidenta de la Unió de Botiguers, Meritxell Barberà, valora molt positivament aquesta primera xifra i explica que «molta gent ha vingut avui interessant-se per com podia obtenir els bons». «Esperem que siguin encara moltes més persones les que els recullin en els pròxims dies, veiem que la ciutadania s’ha fet la campanya seva i això ajudarà molt a l’economia de Reus a tirar endavant», diu, i recorda que «el comerç de proximitat és un pilar fonamental de la ciutat de Reus, no el podem deixar perdre, hem d’apostar perquè estigui viu amb projectes així».

Distintius als aparadors

Per la seva banda, el president del Tomb de Reus, Jacint Pallejà, expressa que «ja feia molts dies que la gent estava esperant els Bons Reus i els ha volgut provar, per això no m’estranya gens que hi hagi una entrada forta, i a més me n’alegro molt». «Tant de bo la xifra es mantingui en els pròxims dies i els bons s’exhaureixein el més aviat posible, que la gent no s’esperi a l’últim moment», afegeix, i diu que «el del primer dia em sembla un interès gran». La ciutadania podrà identificar visualment els establiments que participen a la campanya mitjançant un adhesiu al seu aparador o a la porta i també podran consultar el llistat d’establiments a la web.

tracking