Diari Més

Judicial

Presó provisional per a l'home acusat de dues violacions a Reus

La detenció es va produir diumenge en un habitatge del carrer Alt del Carme

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'Esquadra, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat de guàrdia de Reus ha ordenat presó provisional sense fiança per a un home detingut per dos delictes d'agressió sexual. Es tracta d'un home de 43 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, acusat d'una agressió sexual amb penetració. Els fets van tenir lloc el cap de setmana passat, quan una dona va denunciar dues violacions en un mateix dia.

A més de l'agressor, també es va detenir una dona. El magistrat ha decidit alliberar, en un primer moment, a la detinguda. Segons alguns mitjans locals, la dona és la propietària del pis on vivia la víctima i esta acusada d'inducció a la prostitució, ja que hauria muntat un prostíbul il·legal a l'immoble. Després de prestar declaració, la dona ha quedat en llibertat i té una ordre d'allunyament i incomunicació amb la víctima. Es tracta d'una dona de 44 anys, veïna de Reus, la qual compta amb numerosos antecedents policials.

La detenció es va fer el cap de setmana en un habitatge del carrer Alt del Carme.La Guàrdia Urbana va acudir cap a les 23.54 hores alertada perquè hi havia una noia que demanava ajuda. Un cop allí els agents van veure que el pis era un prostíbul il·legal. Allí la noia els va explicar que havia estat agredida sexualment contra la seva voluntat. La patrulla va alertar als Mossos d'Esquadra i al Sistema d'Emergències Mèdiques que també es van desplaçar fins al lloc dels fets.

tracking