Diari Més

Cultura

El Teatre Bartrina torna a obrir amb un cicle d'artistes del territori

L’equipament va tancar per la covid-19 però ara torna a acollir espectacles d’autoria local

Un dels assajos de l'espectacle 'Que (no) mori el teatre!' que s'estrenarà aquest vespre al Bartrina.

El Teatre Bartrina torna a obrir amb un cicle d'artistes del territoriReus Cultura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Bartrina tornarà a tenir vida a partir d’avui, quan s’estrenarà la primera funció del Projecte Bartrina, un cicle d’espectacles d’autoria local amb el qual l’equipament vol tornar a l’activitat després de l’aturada i reprogramació obligatòria a causa de la covid-19. L’espectacle que s’encarregarà de reobrir el Bartrina serà Que (no) mori el teatre!, funció per a la qual gairebé no queden entrades. D’altra banda, per al concert de Pau Terol i Lau Noah, previst pel 20 de setembre ja s’han exhaurit les entrades.

L’obra programada per avui a les 21.30 h. a l’escenari del Teatre Bartrina, Que (no) mori el teatre!, està realitzada a partir de diverses dramatúrgies contemporànies. Es tracta d’un espectacle transgressor que emergeix d’una societat que ha oblidat el valor fonamental que suposa la cultura i el teatre en un moment de crisi global humanitària i espiritual.

El cicle Projecte Bartrina, sota la direcció artística de Francesc Cerro-Ferran, Rosa Mateu i Jordi Vall, finalitzarà el 20 de setembre i combina diferents disciplines com ara l’art en viu, la poesia, el teatre familiar i la música i es repartirà entre l’escenari del Teatre Bartrina, la plaça del Teatre i el Jardí de la Casa Rull. Aquest projecte forma part d’una línia estratègica per al Consorci del Teatre Bartrina i també per a la Regidoria de Cultura, una de les línies que marca el mateix Pla d’Acció Municipal.

Les entrades es poden adquirir al web del teatre Bartrina https://www.teatrebartrina.cat/, o a la taquilla, de dimarts a divendres, de 18 a 20 h. El servei de taquilla del teatre es va reobrir fa unes setmanes després d’uns mesos d’inactivitat per la covid-19.

Després de l’espectacle Que (no) mori el Teatre!, serà el torn de la funció titulada El teu conte em sona, que es representarà el 30 d’agost a les 19 h. a la plaça del Teatre. El cicle continuarà amb Solà sol Solà al Jardí de la Casa Rull el 4 de setembre a les 21.30 h., de Vi va veu, l’endemà també al Jardí de la Casa Rull a les 21.30 h., Pels carrerons del darrera, el dia 12 al Jardí de la Casa Rull a les 21.30 h., Els tres mosqueters o qui va matar a Mozart? a la plaça del Teatre el dia 13 a les 19 h., i acabarà amb Un vespre amb Pau Terol trio i Lau Noah el dia 20 a les 19 h. al Teatre Bartrina.

Aforament limitat

Per extremar les mesures sanitàries i de seguretat necessàries per a garantir la seguretat i la salut dels assistents, l’aforament ha estat limitat a 80 localitats. Cada persona pot comprar com a màxim 5 localitats per espectacle i les entrades són nominals. Les entrades només es poden adquirir de forma anticipada fins 24 hores abans de l’espectacle. El preu és de 5 euros per les actuacions que es fan a l’interior del Bartrina i al Jardí de la Casa Rull. D’altra banda, les actuacions a la plaça del Teatre són gratuïtes però també cal retirar tiquet.

tracking