Diari Més

Consulta si estàs dins de les zones del cribratge massiu a Reus

Per fer-se el test cal aportar les dades de contacte i la TSI, i els qui hagin d'anar al Sant Joan tenen bus o pàrquing gratis

Barri Sardana

Barri Sardana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns dels barris de la Sardana, la Pastoreta i Monestirss amb entre 20 i 50 anys estan cridats a realitzar-se la PCR com a part del cribratge massiu que Salut durà a terme a Reus a partir de demà, divendres 21 d’agost. El test és voluntari i no requereix cita prèvia. Educadors de Salut recorren des d’ahir aquests punts per informar la ciutadania, a peu de carrer, sobre l’opció de sotmetre’s a la prova. Caldrà que les persones que decideixin passar pel test aportin, al mateix moment de fer-se'l, nom i cognoms, adreça, un número de contacte i, si en tenen, hauran de mostrar la Targeta Sanitària Individual (TSI).

L’Ajuntament ha publicat els mapes de les zones incloses al cribratge.En el cas del barri de la Sardana, poden fer-se la PCR els residents dins l’àrea delimitada per la plaça de la Pastoreta, el passeig Prim, el carrer del Vapor Vell, el carrer Alt del Carme i el carrer de Misericòrdia.Els veïns del barri de la Sardana que es vulguin fer el test es podran dirigir al CAP Sant Pere el divendres 21 i eldissabte 22 d’agost, de les 8 h. a les 20 h. Al pati del centre sanitari s’han habilitat mòduls on se’ls hi realitzarà la prova.

Pel que fa al barri de la Pastoreta, el cribratge s’ofereix als residents de l’àrea dins l’avinguda de Sant Bernat Calbó, l’avinguda de Pere el Cerimoniós, l’avinguda de la Salle i el carrer d’Antoni Fabra i Ribas.Els veïns del barri de la Pastoreta es poden dirigir a l’Hospital Sant Joan de Reus el dissabte 22 iel dilluns 24 d’agost, de les 8 h. a les 20.00 h. Les proves es realitzaran, en principi, a l’interior del mateix Hospital.

Finalment, en relació al barri Monestirs, l’àrea es correspon amb la que queda delimitada per l’avinguda de Pere el Cerimoniós, el carrer de Miami, el passeig Misericòrdia i l’avinguda de la Salle.Els veïns del barri Monestirs es poden dirigir a l’Hospital Sant Joan de Reus el divendres 21 i eldissabte 22 d’agost, de les 8 h. a les 20 h.

Tiquet d’anada i tornada o una hora d'estacionament

L’Ajuntament, a través de les empreses municipals Reus Mobilitat i Reus Transport, facilita el desplaçament alsresidents als barris Monestirs i de la Pastoreta fins a l’Hospital Sant Joan. A les persones que s’hi desplacin en bus, elsdonaran dos tiquets gratuïts: un per la tornada i l’altre amb una validesa d’una setmana; i a les persones que aparquin al’aparcament subterrani de l’Hospital, els donaran un tiquet d’una hora d’aparcament gratuït.

tracking