Diari Més

Infraestructures

Totes les destinacions de l'Aeroport de Reus apliquen ja quarantena

Regne Unit, Irlanda, Alemanya i Bèlgica demanen confinament o la PCR

Una imatge d'arxiu de l'interior de les instal·lacions.

Totes les destinacions de l'Aeroport de Reus apliquen ja quarantenaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arribar com a turista a la Costa Daurada sense exigència o recomanació de fer, de tornada, una quarantena preventiva per la covid-19 ja no és possible a través de l’Aeroport de Reus. Amb la més recent decisió de Bèlgica d’aplicar aquesta mesura als viatgers que han realitzat una estada a l’Estat, l’aeròdrom es queda sense rutes de circulació lliure. Regne Unit, Irlanda i Alemanya, els altres tres països amb què Reus té connexions regulars per aire, també demanen quarantena o la realització de la PCR, segons el cas.

Malgrat tot, i segons les darreres dades facilitades –en un marc de canvi continu, precisament, arran de la pandèmia– a l’Aeroport de Reus continuen operant ara diverses aerolínies: Ryanair, la de més entitat i que manté una desena de rutes; i també Easyjet i TUIFly Belgium. També té activitat TUI Airways, però només amb xàrters.

A les xarxes poden llegir-se queixes d’alguns passatgers que van comprar bitllets per visitar la zona a través de l’Aeroport de Reus i que lamenten que el fet que els vols no es cancel·lin els dificulta recuperar l’import invertit en els seients tot i que decideixin no viatjar. També comentaris d’alguns viatgers que fan al·lusió a la baixa ocupació dels avions durant els trajectes. «Només cinc persones a bord d’un vol Dublín-Reus, excloent els assistents de vol i els pilots. De cop, Ryanair gairebé em fa sentir com si tingués un jet privat», publicava una passatgera fa pocs dies. Viatgers que aterren aquí tot i la quarantena explicaven a finals de juliol que ho fan perquè es poden permetre quedar-se a casa.

tracking