Diari Més

Turisme

Reus es promociona al turista de casa amb una campanya centrada en Gaudí i el vermut

Les activitats començaran aquest dijous i s'allargaran fins al proper 13 de setembre

Imatge d'una visita turística a Reus.

Reus es promociona al turista de casa amb una campanya centrada en Gaudí i el vermutAjuntament Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus vol captar turisme local amb la campanya publicitària «Més Reus que mai», amb activitats gratuïtes i experiències centrada en Gaudí i en el vermut de Reus, segons informa el consistori.

Aquesta proposta es dirigeix sobretot als que opten per fer vacances a casa i les activitats es duran a terme de dilluns a diumenge des d'aquest dijous i fins al proper 13 de setembre.

Els dilluns s'ofereix «Vermut i botigues amb història» i els dimarts, dimecres i dijous, «El Reus Modernista de Gaudí», que descobrirà els racons de la infància del genial arquitecte.

Els divendres es proposa «Visita i degustació de vermut a l'Estació Enològica», que explica des de quan es produeix vermut a Reus i quantes marques hi ha actualment a la ciutat. Finalment, de dilluns a diumenge, la campanya ofereix una visita al Gaudí Centre.

Les persones que estiguin interessades a realitzar les activitats gratuïtes s'han d'adreçar a l'Oficina de Turisme, trucant a 977 010 670, o bé per correu electrònic a infoturisme@reus.cat i identificar-se com a ciutadans de Reus.

tracking