Diari Més

Societat

L'Associació Mares Rotos es dona a conèixer aquest divendres al centre de Reus

Voluntaris repartiran informació sobre l'organització d'ecologisme social que ha nascut a la capital reusenca

Part de la presentació de l'associació que es repartidà avui a Reus.

L'Associació Mares Rotos es dona a conèixer aquest divendres al centre de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Voluntaris de l'associació reusenca MaresRotosrepartiran tríptics informatius aquest divendres 7 d'agost pel centre de la ciutat de Reus, des de les 6 de la tarda fins a les 8 del vespre aproximadament.

La voluntat és donar a conèixer l'associació i, alhora, oferir consells relatius al coronavirus, que és la campanya de conscienciació que ara està realitzant l'associació.

MaresRotosva néixer a Reus sota el lema de 'Tots per tot!' i ella mateixa es considera com a integrant del denominat 'ecologisme social'. L'organització considera que els problemes mediambientals que pateix el planeta sorgeixen del model de producció i consum cada vegada més globalitzat. D'aquesta globalització també deriven, defensa l'organització, altres problemes socials, «que cal transformar si es vol evitar la crisi ecològica, social i econòmica».

L'associació cerca col·laboradors que li permetin realitzar les activitats que s'han proposat i que es concentren en campanyes i mesures d'educació per la defensa del medi ambient. També en el control, seguiment i vigilància de les espècies que habiten el territori.

Altres objectius quepersegueixl'associaciósónla promoció i defensa dels Drets Humans, econòmics, socials i culturals i l'ajuda humanitària, així com promoure la inserció laboral de les persones excloses o en risc d'exclusió social.

I, finalment, «solidaritzar i aportar a la societat necessitada allò que no té».

Per aconseguir aquests objectius l'associaciófa la presentació per aconseguir suports,sigui com a voluntari ocom a donant.

Per a més informació es pot consultar el seu lloc web:https://www.maresrotos.org

tracking