Diari Més

Comerç

Els Mercats de Reus també venen 'online' a Tarragona i a tres comarques

Les parades que ofereixen el seu gènere són 14 i s’amplia el repartiment

Una imatge d'arxiu de l'interior de les instal·lacions del Mercat Central de Reus.

Els venedors del Mercat Central de Reus fixen la seva contraproposta d'horari per negociarOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mercats de Reus amplien la prova pilot de venda online que van iniciar a principis de març a través d’Ulabox i reforcen el sistema amb l’objectiu d’oferir-lo a ple rendiment a la tardor. Ara ja es pot comprar a 14 parades i s’ha ampliat considerablement l’àrea de repartiment.

En aquesta segona fase de la prova pilot, la plataforma incorpora fins a 14 parades de totes les activitats per recrear l’experiència de la compra al mercat des de casa: fruita i verdura, peix i marisc, pesca salada i llegums, carnisseria, xarcuteria i cansaladeria, menuts, polleria i aviram, menjar precuinat i elaborats, etc.

Ara hi ha una parada del Mercat del Carrilet, Fruitacasa, i la resta són del Central: Xarcuteria K l’Anto, Polleria La Cantonada 108, Casa Borrull, Carnisseria Mestre Vilella, Carnisseria Antònia, Polleria Rosa Riba, Xarcuteria Àlex, Carnisseria Tremosa, Peixos Toni Ortiz, Daniel Salinas, Pesca Salada Vidal, Carnisseria Bigorra i Casa Pladevall. Tres parades més van signar l’acord i es poden incorporar a la plataforma en el moment que vulguin, igual que la resta de parades dels dos mercats.

Pel que fa a l’àrea de repartiment, aquesta també creix i els productes es lliuren des d’ara a Reus, a Tarragona i a diverses poblacions del Baix Camp, l’Alt Camp i el Tarragonès. En detall, es farà lliurament diari a Reus, Tarragona, Almoster, Cambrils, Castellvell, La Canonja, La Selva del Camp, Montbrió del Camp, Riudoms, Salou i Vila-seca. D’altra banda, es farà lliurament un o dos dies a la setmana a L’Aleixar, Les Borges del Camp, Maspujols, Mont-roig del Camp, Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Vilaplana, Vinyols i els Arcs, Valls, Alcover, Torredembarra, Perafort, El Morell i La Pobla de Mafumet.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, valora molt positivament la prova pilot i com s’ha garantit el servei durant les setmanes de confinament: «Durant aquestes setmanes hem comprovat que l’oferta dels Mercats de Reus també és competitiva online. Ara fem un pas endavant, amb més parades i una àrea de repartiment més àmplia».

Tiquet mitjà de 82 euros

La compra està activa a través de l’app i la web d’Ulabox (www.ulabox.com/ca). La plataforma permet una comanda mínima global de 25 euros. Des de l’inici de les proves, l’import del tiquet mitjà és de 82 euros per comanda i client. Per als nous clients –i mentre duri la segona fase de la prova- la primera comanda no té despeses d’enviament. Només cal afegir el cupó de descompte FLASHREUS i es descompta directament. Les comandes de més de 79 euros no paguen enviament. Per a la resta, sense el cupó de descompte, l’import és de 4,50 euros.

tracking