Diari Més

Acte d'homenatge al cementiri de Reus dedicat als difunts de la pandèmia

S'ha tingut un record per les persones que no van poder ser enterrades amb normalitat a causa del confinament

L'acte ha servir per a retre homenatge als difunts durant el confinament.

Acte d'homenatge al cementiri de Reus dedicat als difunts de la pandèmiaAjuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cementiri General de Reus ha estat l'escenari aquest dimecres al vespre, del’acte de ciutat 'Adéu Compartit', amb el qual s'ha volgutretre homenatge a totes aquelles ciutadanes i ciutadans que van ser inhumats o incinerats en aquest equipament funerari durant el període afectat per les mesures de confinament per la covid-19.

Durant el confinament,les famílies i amics dels difunts no van poder realitzar les cerimònies de comiat que haurien volgut celebrar.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Carles Pellicer, i la vicealcaldessa, Noemí Llauradó, entre altres membres de la corporació municipal.

Al llarg de la cerimònia, conduïda per Rut Enguita i Marc Càmara, l’homenatge s’ha plasmat amb la lectura dels noms de difuntes i difunts, enmig d’una lectura de poemes d’autors com Montserrat Abelló, Josep Carner, Josep M. Arnavat, Maria Dolors Vallverdú, Gabriel Ferrater i Màrius Torres.

L’acte ha comptat amb un acompanyament musical, interpretat per la Camerata XXI, amb peces d’Albinoni, Haendel, Mozart, Bach i Pechelbel, i amb el Cant dels Ocells com a comiat.

tracking