Diari Més

Comerç

Reus comença la campanya de bons per incentivar el consum local

Es preveu generar un impacte econòmic d’1,2 milions d’euros

Presentació de la campanya.

Reus comença la campanya de bons per incentivar el consum localCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Reus inicia la campanya de bons al consum local per incentivar les compres i recuperar la demanda dels consumidors. L’Ajuntament fa una crida a l’adhesió per part dels establiments locals en la primera fase d’aquesta campanya que preveu el llançament dels bons de cara a mitjan setembre. De moment, es configurarà el llistat d’establiments adherits. Amb la prioritat d’afavorir el petit comerç, només s’hi podran sumar els comerços que no sobrepassin la cinquantena d'empleats. A la vegada, les tendes d’alimentació i les farmàcies hauran d’acreditar haver patit una caiguda, com a mínim, del 60% de la facturació a causa de la covid-19. La iniciativa s’emmarca en el Pla de Reactivació Econòmica i Social per contrarestar els efectes de la pandèmia.

El consistori injectarà 400.000 euros en els bons descompte. Es preveu generar un impacte econòmic directe d’1,2 milions d’euros al calaix dels establiments de la ciutat. Els comerços adherits, que hauran d'estar registrats a la base de dades d’activitats de l’Ajuntament de Reus, es podran identificar amb un distintiu a l’aparador. La campanya s'engega amb el suport de la Unió de Botiguers de Reus i el Tomb de Reus.

Un cop els bons es posin en circulació, els establiments adherits a la campanya els podran acceptar aplicant el descompte als seus clients de manera immediata en el moment de la compra. Els establiments adherits justificaran els bons rebuts introduint el tiquet de compra i el corresponent codi QR mitjançant una App gratuïta i de fàcil ús. Els bons justificats seran cobrats per transferència bancària la setmana següent.

tracking