Diari Més

Polèmica per la poca distància entre els seients al concert dels Manel a Reus

El grup barceloní va estrenar Lo Submarino Summer Fest al Parc Sant Jordi

Imatge del públic assegut minuts abans de començar el concert dels Manel.

Manel estrena Lo Submarino Summer Fest al Parc Sant Jordi de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert del grup barceloní Manel va donar ahir el tret de sortida a la primera edició del Submarino Summer Fest al Parc Sant Jordi. Les actuacions dels festival comptaran amb aforament limitat i s'haurandeveure des del seient arran de les noves normes de seguretat pel Covid-19.

Aquest punt va desfermar la indignació dels assistents al concert a les xarxes socials. I es que molts d'ells es preguntaven on estava la distància de seguretat penjant imatges amb les cadires molt juntes.

Submarino Summer Fest

El festival musical que, del 23 al 26 de juliol, portarà fins a Reus una programació musical de primer nivell al recinte del Parc de Sant Jordi. Manel, Doctor Prats i El Pot Petit són els caps de cartell d’aquesta edició, marcada pels forts protocols de seguretat que s’estan seguint pel COVID-19.

L’aforament al Parc Sant Jordi està limitat a 800 persones pel festival. Tots els assistents als concerts tindran el seient prèviament assignat i no es podran moure d’aquest seient durant l’actuació, a excepció de si volen fer servir el servei de bar que ho hauran de fer en cadires i taules que hi haurà en un espai adjacent.

L’actuació de la banda gironina Sopa de Cabra, prevista pel dissabte 25 de juliol, s’ha hagut de suspendre per «motius aliens» a l’organització i les entrades que ja s’havien adquirit es retornaran.

Un instant del concert que la banda barcelonina va oferir ahir.

Manel estrena Lo Submarino Summer Fest al Parc Sant Jordi de ReusOlívia Molet

tracking