Diari Més

Cultura

Els teatres de Reus obriran amb programació durant la tardor

Abans, a l’agost, s’engegarà el ‘Projecte Bartrina’

Els responsables artístics de la iniciativa i Daniel Recasens.

Els teatres de Reus obriran amb programació durant la tardorOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Teatre Fortuny i el Bartrina tornaran a acollir programació estable, si no hi ha cap canvi de darrera hora, durant la tardor. Els espais estan sent adequats a les recomanacions vinculades a la COVID-19 i, en aquest temps, la feina ha estat centrada tant en aquesta qüetsió com també en fer la devolució de les entrades venudes per a espectacles que es van cancel·lar.

Abans, però, a l’agost, es posarà en marxa, el Projecte Bartrina. Cultura de Proximitat, iniciativa que busca tornar l’activitat als escenaris i «promocionar els autors locals». Els responsables de la direcció artística són Francesc Cerro-Ferran, Rosa Mateu i Jordi Vall, i la majoria dels actors i músics «tenen vinculació amb el territori». El regidor de Cultura, Daniel Recasens, destacava ahir que «Reus té un gran talent local en molts àmbits i també en l’àmbit de les arts escèniques». A tots els espectacles es prendran les mesures de seguretat necessàries per tal de garantir la salut dels assistents. L’aforament serà limitat a 80 localitats. La venda serà anticipada i fins a 24 hores abans de cada espectacle i l’adquisició de les entrades es podrà fer també via online. L’inici de la venda és el 4 d’agost i el preu és de cinc euros.

Pel que fa a la programació, el dia 21 d’agost hi haurà Que no mori el teatre (Bartrina), i el 30 d’agost s’oferirà El teu conte em sona (plaça del Teatre). El 4 de setembre hi haurà Sola sol Solà (Jardí de la Casa Rull) i el 5 de setembre es farà De Vi va veu (Jardí de la Casa Rull). El 12 de setembre hi haurà dues sessions de Pels carrerons del darrere (Jardí de la Casa Rull), i el 13 de setembre hi haurà dos espectacles: Els tres mosqueters o qui va matar Mogart (plaça del Teatre) i Un vespre amb Pau Terol i Lau Noah (Bartrina).

tracking