Diari Més

Equipaments

El polilleguer Cèlia Artiga de Reus queda enllestit i s'obrirà al setembre

L’escola i l’AVV Sol i Vista, satisfetes per tenir les instal·lacions «esperades des de sempre»

L'equipament té 2.245 metres quadrats i una pista poliesportiva de 22x44 metres.

El polilleguer Cèlia Artiga de Reus queda enllestit i s'obrirà al setembreOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Finalitzades les obres de construcció des de setmanes enrere, el nou polilleuger Cèlia Artiga estrenarà les instal·lacions al setembre per acollir activitats esportives de l’escola annexa. Reus Esport i Lleure (Rellsa) treballa, en paral·lel, en la confecció del protocol per obrir l’equipament a altres usos. Així ho va anunciar ahir l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, en una visita al polilleuger on va subratllar que el govern «inverteix en educació, en salut i en esport» i on va recordar que aquest espai «era una llarga reivindicació de la mateixa escola i del barri Sol i Vista» a la qual es respon ara.

En aquesta mateixa línia s’expressava ahir la directora de l’Escola Cèlia Artiga, Elvira Moyano, que apuntava que «feia un temps que demanàvem tenir aquestes instal·lacions esportives i estem contents que sigui així». Per la seva banda, la presidenta de l’Associació de Veïns Sol i Vista, Ana Belén Castaño, detallava que el polilleuger «era un espai esperat des de sempre i estem pendents de començar a posar en marxa, a través de Serveis Socials, alguns projectes», alhora que celebrava que «també hi ha hagut gent gran del barri que ens han demanat crear alguna activitat adient per a ells i mirarem de fer que així sigui».

Hoquei inclòs

El nou equipament té una superfície de 2.245 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres que és apta per a la pràctica de les modalitats esportives de sala, inclosos el patinatge i l’hoquei patins. Els treballs de construcció del nou polilleuger del barri de Sol i Vista van començar el mes d’abril de l’any passat. L’obra l’ha executat l’empresa Voracys SL, amb un pressupost d’adjudicació d’1.210.321,99 euros. Tal com explicava ahir el president de Rellsa, Jordi Bros, les instal·lacions quedaran integrades al barri i generaran espais de socialització. La vorera del carrer Mont Caro s’ha ampliat per facilitar el pas a l’entrada natural del polilleuger, que donarà aquest carrer. Bros també destacava que «incloure l’opció de l’hoquei, esport rellevant a la ciutat, és positiu». L’equipament té vestidors preparats per tal que quatre equips facin ús del polilleuger alhora i taquilles, sala de cures, lavabos i una zona coberta per escalfar. Serà d’ús compartit entre l’escola i la ciutadania.

Reus Esport i Lleure també té en marxa la construcció del polilleuger de l’Escola Joan Rebull, que «anirà uns tres o quatre mesos més tard» després que «la COVID-19 hagi fet endarrerir les obres», tal com precisava ahir Pellicer. Tindrà una superfície de 2.565 metres quadrats amb una pista poliesportiva de 22x44 metres. En total, doncs, Reus disposarà de quatre polilleugers, amb els de les escoles Alberich i Casas i Ciutat de Reus.

tracking