Diari Més

Reus cancel·la la Diada de Sant Jordi alternativa al Mercadal

Les floristeries i llibreries que vulguin podran posar una parada davant dels seus establiments, el proper 23 de juliol

Una de les parades de Sant Jordi durant la Diada de l'any passat.

Reus tindrà més parades per la Diada de Sant JordiOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diada de Sant Jordi de Reus prevista per al 23 de juliol a la plaça del Mercadal, després que el mes d'abril no es pogués celebrar per la pandèmia del Covid, s'ha cancel·lat. Així ho ha decidit la regidoria de Culturadesprés de reunir-se amb llibreries i floristeries.La decisió, que ha estat gairebé unànime, ha estat subscrita també per les entitats culturals de la ciutat. «Les raons van des de la dificultat de mantenir amb responsabilitat les mesures exigibles fins a la inconveniència d’una data poc abellidora per a l’ocasió», assegura Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística.

Des de l'ajuntament han assegurat que les floristes i llibreters que ho sol·licitin podran posar una parada al carrer davant del seu establiment per la diada alternativa.

El Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi d’Editors de Catalunya i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya van proposar la celebració d’una Diada alternativa, ja que a l'abril estàvem en ple confinament i no va ser possible celebrar-la.

tracking