Diari Més

Patrimoni

La façana de la Casa Navàs, al descobert

L'equipament obrirà les seves portes el proper 10 de juliol

La Casa Navàs estrenarà el capcer el proper 10 de juliol.

La façana de la Casa Navàs, al descobertOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de mig any amb la façana coberta per una lona, l’exterior de la Casa Navàs ja torna a estar visible. El motiu és que les obres de reconstrucció del capcer. Precisament, aquest part més alta de l’edifici històric és l’única que encara està coberta per una lona, ja que no s’inaugurarà fins al dia 10 de juliol.

L'equipament tornarà a obrir les seves portesamb un canvi en els horaris i unareducció enel nombre de visitants durant elstoursguiats, que es limitaràa 13 persones per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries que s’han fixat amb la Covid-19.

Les visites guiadeses continuaran fent de dilluns a diumenge en horari de matí i tarda en català, castellà, anglès i francès i tindran una durada de 55 minuts. Començaran cada mitja hora i la primera serà a les 10 del matí mentre que la darrera tindrà lloc a les 20 hores. La Casa restarà tancada de les 14 a les 16 hores.

La setmana després de la inauguració, la botiga de la Casa Navàs projectarà el documental on s’explica els detalls dels treballs de reconstrucció. També s’organitzaran dues ponències relacionades amb el coronament de la façana i els bombardejos que van destruir-la l’any 1938.

tracking