Diari Més

Lleure

Poca afluència en el primer dia d'accés a la piscina del Ploms per als no-socis

L’equipament tindrà un ús públic fins al 5 de setembre per cobrir l’absència de les municipals

Alguns dels nens que participen en un campus d'estiu municipal i que ahir van banyar-se al Ploms.

Poca afluència en el primer dia d'accés a la piscina del Ploms per als no-socisOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conveni entre l’Ajuntament de Reus i el Club Natació Reus Ploms per a la cessió de la piscina de la carretera Tarragona per a ús públic va fer-se efectiu ahir, tot i que l’aforament de l’equipament no va distar gaire d’un dia normal, ja que més enllà dels socis, pràcticament ningú més va utilitzar la piscina, a excepció dels casals municipals que, un any més, repeteixen instal·lacions.

El primer dia de l’obertura de la piscina del Ploms per als no-socis no va tenir la demanda que, en un primer moment, es podia esperar, ja que les piscines municipals restaran tancades durant aquesta temporada d’estiu. Va ser per aquest motiu que el consistori va negociar amb dos clubs de la ciutat el conveni perquè la ciutadania de Reus pogués gaudir d’alguna piscina aquest estiu. En el cas del Ploms, es va decidir cedir la piscina de la carretera de Tarragona, a banda d’obrir les instal·lacions, com ja va sent habitual, als casals municipals. El segon club reusenc amb qui es va arribar a un acord és amb el Reus Deportiu, encara que en aquest cas, a banda dels socis, només poden accedir al seu interior els casals municipals.

Tarifes de 4 a 6 euros

Les tarifes diàries que ha decidit posar el Club Natació Reus Ploms són molt similars a les municipals, amb un cost de 4 euros pel tiquet de matí o tarda i de 6 euros per al de tot el dia. En concret, l’horari d’obertura que va entrar en vigor ahir és de 10 a 14 h. i de 17 a 20 h., de dilluns a divendres i de 10 a 14 h. els dissabtes. En la franja horària del migdia, l’entitat aprofita per realitzar les tasques de desinfecció pertinents.

Pel que fa als protocols, des del club reiteren que l’ús de mascareta és obligatori a l’entrada i la sortida del recinte i també en els desplaçaments interns. A més, l’edat mínima per accedir sense acompanyant és de 14 anys, mentre que els més petits ho han de fer amb un major d’edat. D’altra banda, els que no estiguin abonats s’han d’identificar amb el DNI o NIE a l’entrada i passar un control de temperatura per assegurar que ningú té un dels símptomes de la COVID-19. Com que el conveni amb el consistori és fins al 5 de setembre, des del Ploms creuen que bona part de la ciutadania passarà algun dia per les seves instal·lacions per poder gaudir d’un dia de piscina, davant l’absència de les municipals. De moment, els qui ja gaudeixen de l’equipament són els infants dels casals d’estiu municipals.

tracking