Diari Més

Infraestructures

La Diputació inicia les obres del futur centre de formació de la Boca de la Mina

El projecte reformarà l’antic edifici de l’Escola d’Art i compta amb pressupost d’1,7 milions d’euros

Les obres han estat adjudicades per un import de 1.764.389 d'euros.

La Diputació inicia les obres del futur centre de formació de la Boca de la MinaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona rehabilitarà l’antic edifici del passeig de la Boca de la Mina de Reus per convertir-lo en un centre de formació. Les obres han començat aquest dimecres i es preveu que l’edifici estigui enllestit el primer trimestre del 2021.

Es reformarà la planta baixa i les cobertes de l'edifici que va acollir l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus per tal d’adequar-lo a les exigències de sostenibilitat i canvi climàtic amb l’objectiu de concentrar les activitats formatives impulsades per la institució en un únic espai. El centre també acollirà la formació que actualment s’imparteix a les instal·lacions que la institució té llogades a la Vall de l’Arrabassada.

El projecte «arriba en un moment clau, ja que ajudarà a la dinamització i la reactivació econòmica de les nostres comarques», assegura la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó.

Es tracta d’una actuació cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del programa operatiu FEDER Catalunya 2014-2020. Les obres han estat adjudicades per un import de 1.764.389 d’euros i compta amb un finançament del FEDER de 764.467 euros.

tracking