Diari Més

Oci

Sol i Vista acull la prova pilot del Cinema al barri promogut per la FAVR

Una vuitantena de veïns van assistir a la projecció de la pel·lícula ‘Campeones’

La federació va comprar la pantalla, el projector i els altaveus.

Sol i Vista acull la prova pilot del Cinema al barri promogut per la FAVRCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació d’Associacions de Veïns de Reus (FAVR) va realitzar aquest cap de setmana la prova pilot del Cinema al barri, una proposta que té la intenció de portar una nit de cinema a la fresca a cada barri de la ciutat. Un acte que pren especial rellevància enguany, ja que les festes de barri quedaran pràcticament reduïdes al no-res per la crisi sanitària.

Aquesta primera prova del Cinema al barri la van fer a Sol i Vista el passat dissabte a les 22 hores. «En total van assistir-hi entre 70 i 80 persones que van poder veure la pel·lícula Campeones», detalla el president de la FAVR, Marcos Massó, qui afegeix que «la trobada va ser tot un èxit perquè era només per veure com funcionava tot i no vam fer una gran convocatòria, malgrat tot, va venir molta gent».

Sobre el motiu que el primer passi fos a Sol i Vista, el president de la FAVR diu que «és allà on tenim guardat tot el material». Ara, el president de cada associació de veïns podrà demanar l’hora, el dia i la pel·lícula que vulguin projectar als seus veïns. Els films se seleccionen del catàleg del Centre de Lectura.

tracking