Diari Més

Festiu

Els inspectors FerGil SL troben el Lleó petit de Reus amagat sota una manta

La història ha acabat amb un final feliç

Els dos lleons ja tornen a estar reunits a la Casa de la Festa.

Els inspectors FerGil SL troben el Lleó petit de Reus amagat sota una mantaLleó de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La història de la desaparició del Lleó petit de Reus ha tingut un final feliç, tal com ja va avançar el portaveu de la colla, Josep Lluís Rius. Després de contactar amb els investigadorsFerGilSL, Marià Gil i XavierFerrandohan trobat aquest matí el Lleó petit, que s'havia amagat sota una manta. Aquest element del Seguici festiu, s'havia esfumat perquè «estava trist». «Pensava que us havíeu oblidat de mi després de tant temps sense poder sortir. Jo vull estar amb els meus amics i celebrar la Festa Major», ha comentat el Lleó petit després de ser descobert. Per a sorpresa de tothom, aquest no ha estat l'únic element que també ha parlat en el vídeo que ha compartit la Colla del Lleó de Reus al seu Facebook. «Quan em vaig despertar no el vaig trobar», ha dit el Lleó gran responent a les preguntes dels detectius.

Després d'inspeccionar minuciosament la Casa de la Festa, on hi ha tots els elements festius de la ciutat, els investigadors han trobat dues pistes. Primer han descobert el domàs del Lleó petit que estava en una de les ales de l'Àliga, també petita. Seguidament, han trobat la corona del Lleó a la cua de l'Àliga gran, la pista definitiva per entendre que aquest element festiu es trobava a l'interior de la Casa de la Festa.

Ben a prop de les àligues, els investigadors han vist un lloc molt fosc des d'on provenien sorolls estranys. En acostar-s'hi, han notat el soroll encara més fort i l'han descobert sota d'una manta. Una vegada han trobat aquest element, l'han portat amb el seu pare, el Lleó gran, i han celebrat el seu retrobament amb els portadors del Lleó petit que, des de casa seva, han enviat diversos vídeos amb missatges d'alegria i suport cap aquest element del Seguici que, com tota la resta, no podrà sortir per Sant Pere. D'aquesta manera, la Colla del Lleó de Reus ha finalitzat avui una història amb final feliç per recordar a tothom que, malgrat tot, és Festa Major.

tracking