Diari Més

Festiu

Els portadors del Lleó busquen el Lleó petit, que s'ha escapat

Han fet un vídeo en clau d’humor per engrescar la ciutadania

Imatge d'arxiu del Lleó petit.

Els portadors del Lleó busquen el Lleó petit, que s'ha escapatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els portadors del Lleó s’han emportat una sorpresa molt preocupant dies abans que comenci la Festa Major de Sant Pere, encara que enguany sigui d’una manera ben diferent de l’habitual. «Hem vingut al local després del confinament i no hem trobat el Lleó petit», assegura el portaveu del Lleó de Reus, Josep Lluís Rius. Per aquest motiu, els portadors del Lleó han decidit contactar amb l’empresa de detectius privats Fergil SL que s’encarregaran de trobar aquest element del Seguici Festiu de la capital del Baix Camp.

«Que ningú es preocupi, que trobarem el Lleó petit i la història tindrà un final un bon final», avisa el portaveu de la colla. Tot va començar diumenge, quan els portadors del Lleó van publicar un vídeo a Facebook on anunciaven la desaparició d’aquest element del Seguici i la contractació dels detectius per trobar-lo, uns professionals que «ho solucionen quasi tot».

Amb aquest vídeo, la colla del Lleó de Reus ha volgut recordar a la ciutat que la Festa Major de Sant Pere ja és pràcticament aquí i volen que aquest vídeo en clau d’humor sigui un reclam de la festa, però també «un missatge d’escalf per a tots els ciutadans i les entitats de la Festa Major que passarem una setmana de nostàlgia sense poder celebrar Sant Pere», explica Rius, qui assegura que «confiem trobar a finals d’aquesta setmana el Lleó Petit», i creuen que es troba amagat ben a prop d’altres elements del Seguici Festiu que, aquest Sant Pere, no podran fer ballar els reusencs.

«Juntament amb els detectius de Fergil SL repassarem tots els indrets on pugui estar el Lleó petit i, si el trobem, conversarem amb ell i el seu pare, el Lleó gran, perquè torni cap al Vapor Vell, a casa seva», diu Rius, qui creu que «el Lleó petit s’ha escapat perquè ha sentit que ningú el trobava a faltar perquè aquest Sant Pere serà molt diferent dels altres i no podrà sortir als carrers, al costat dels més menuts per ballar i celebrar».

tracking