Diari Més

Comerç

Els Marxants de Reus tornaran a vendre la segona setmana de juliol

No ho faran el 100% de les parades

Una imatge d'arxiu del Mercat de Marxants de Reus.

Mercat de Marxants de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A mesura que s’està avançant en les fases de la desescalada en tot l’Estat i amb la imminent entrada a la «nova normalitat», són moltes les activitats que s’estan reprenent. Una d’aquestes és el Mercat de Marxants, que segons ha pogut saber Diari Més, tornaria a l’acció la segona setmana de juliol, és a dir, a partir del dia 6. Tot i això, no ho faran tots els paradistes, ja que per tal de respectar les distàncies de seguretat, és molt probable que només puguin tornar a l’activitat el 50 o 75% de les parades.

Fonts municipals consultades per aquesta redacció han detallat que durant el dia d’avui el Comitè d’Emergència es reunirà per analitzar la represa de l’activitat dels marxants, per establir un calendari però també els paràmetres de la seva tornada i, per tant, el nombre de paradistes que ho podran fer. Així doncs, sembla que el Mercat de Marxants de Reus tornarà a l’activitat al juliol, però no ho farà amb totes les parades que són habituals.

El president dels Marxants de la província de Tarragona, Josep Gómez, explicava ahir que «nosaltres volem tornar el 100% de les parades, encara que hàgim de reduir els espais d’aquestes per garantir més seguretat i distància», i afegia que «en altres indrets com Bonavista, Tarragona o Cambrils estan obrint amb totes les parades».

La decisió final es prendrà durant el dia d’avui, després que el Comitè d’Emergències doni el vistiplau a la seva tornada a l’acció. Aquest grup està encapçalat per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat per la Guàrdia Urbana, la Brigada Municipal, Protecció Civil i el cap de Salut Pública entre altres, que s’encarreguen de prendre les decisions relacionades amb l’emergència sanitària en l’àmbit local des que es va decretar l’estat d’alarma el passat mes de març.

tracking