Diari Més

Lleure

El Ploms oferirà uns preus similars al de les piscines municipals de Reus

El club obrirà les portes a aquells que no siguin abonats des de l’1 de juliol fins al 31 d’agost

Els no socis podran gaudir de la piscina de 25 metres.

El Ploms oferirà uns preus similars al de les piscines municipalsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Natació Reus Ploms ja ho té pràcticament tot a punt per acollir la temporada d’estiu, tant per als socis com per als que no ho siguin. L’Ajuntament va comunicar dimarts un conveni amb aquesta entitat com a alternativa a les piscines municipals, que enguany romandran tancades perquè des del consistori asseguren que no es poden mantenir les mesures higièniques de seguretat que comporta l’emergència sanitària de la Covid-19.

Des dels Ploms, conscients d’aquesta necessitat social per als habitants reusencs, han acceptat col·laborar amb el consistori per obrir una de les seves piscines a la ciutadania, i ho faran a un preu similar al que tenien les piscines municipals la temporada passada, tot i que aquests encara no estan confirmats ni publicats. Així doncs, tot fa indicar que aquells que no siguin socis del CN Reus Ploms podran accedir a la piscina d’esbarjo per un preu que rondarà els 4,20 euros si es fa en horari de matí o tarda, o els 5,20 si s’opta per la tarifa de tot el dia. També hi haurà la possibilitat de comprar abonaments per dies o setmanes. Amb tot, el president del club, Isidre Guinjoan, remarca que «obrirem amb els horaris que tenim ara i, per tant, els migdies les piscines estaran tancades per poder realitzar les tasques de desinfecció». Uns horaris que es determinarà la pròxima setmana, en funció de «les diferències que hi hagi de l’entrada a la nova normalitat respecte a la fase 3». Precisament, la limitació de l’aforament també la concretaran una vegada es coneguin les mesures d’aquesta «nova normalitat».

D’altra banda, Guinjoan també recorda que «obrirem a la ciutadania, però ho farem amb la normativa que marquen les autoritats sanitàries i també amb la del Ploms i, per tant, també ens reservem el dret d’admissió». Sobre la combinació dels socis amb els qui no ho siguin, el president assenyala que «tindrem la piscina de 50 metres per a ús exclusiu dels socis que vulguin nedar, i la de 25 metres, que toca a la carretera de Tarragona, per a l’esbarjo, tant per als socis com per als qui no ho siguin». A més, en cas que hi hagi molta gent, els casals d’estiu i cursets es realitzaran en una tercera piscina. «Les primeres setmanes ens serviran de prova, per veure quina demanda hi ha, si necessitem obrir la tercera piscina o no i per acotar els horaris», argumenta Guinjoan. Aquells que no siguin abonats podran gaudir de la piscina del Ploms a partir de l’1 de juliol fins al 31 d’agost, dates estipulades en el conveni entre el club i l’Ajuntament, tot i que «hi pot haver alguna pròrroga».

Conveni amb el Reus Deportiu

L’altre club de la ciutat que també ha decidit col·laborar amb l’Ajuntament ha estat el Reus Deportiu, tot i que, de moment aquest conveni només afecta els casals d’estiu municipals. Així doncs, aquells que no siguin socis seguiran sense poder entrar a les piscines del Reus Deportiu. Amb tot, des del consistori i des del club expliquen que estan en negociacions sobre una possible obertura a la resta de la ciutadania, tot i que caldrà esperar a la pròxima setmana per conèixer si les negociacions arriben a bon port o no.

tracking