Diari Més

Reus no obrirà les piscines municipals aquest estiu per evitar contagis de coronavirus

La regidoria d’Esports ha arribat a un acord amb el CN Reus Ploms i Reus Deportiu per obrir les seves instal·lacions a usos públics

Piscines municipals del parc dels Capellans

Reus no obrirà les piscines municipals aquest estiu per evitar contagis de coronavirusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Comitè d’Emergències de l'Ajuntament de Reus ha decidit que les pisicnes municipals de parc dels Capellans no obrin aquesta temporada d'estiu ja que consideren que no poden garantir el compliment de les mesures de prevenció per evitar contagis de la Covid-19.

La configuració i les especials característiques de les piscines municipals «fan inviable» aplicar les condicions establertes pel Ministeri de Sanitat pergarantir les mesures higièniques i de seguretat de les piscines recreatives.

Com aalternativa, la regidoria d’Esports ha arribat a un acord de col·laboració amb les entitats CN Reus Ploms i Reus Deportiu per obrir les seves instal·lacions a usos públics. L’acord permetrà donar cobertura a les activitats de piscina programades pels casals municipals d’estiu, i impulsar els cursets d’estiu de natació perquè se’n puguin beneficiar més usuaris.

En el cas del CN Reus Ploms, l’acord també inclou l’opció d’entrada puntual diària per oferir a la ciutadania que no sigui sòcia de l’entitat. La regidoria manté negociacions amb el Reus Deportiu per arribar a un acord similar. Les condicions concretes, horaris i preus estaran disponibles als llocs web i a la recepció d’ambdues entitats.

Pel que fa al conjunt de les instal·lacions esportives municipals, Reus Esport i Lleure ha donat per tancada la temporada esportiva 2019-2020 i ha optat perprorrogar els usos de temporada als clubs de la ciutat que fan un ús regular de les instal·lacions.

tracking