Diari Més

Successos

Els veïns del barri reusenc de Mas Pellicer tornen a patir actes vandàlics als seus vehicles

Lamenten que aquest tipus de fets són cada cop més habituals

Un vehicle amb el retrovisor trencat al barri.

Els veïns del barri reusenc de Mas Pellicer tornen a patir actes vandàlics als seus vehiclesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns del barri Mas Pellicer (Reus) tornen a veure com els seus cotxes són objecte d'actes vandàlics. En aquest cas, tres vehicles del carrer MasTallapedrahan aparegut amb els retrovisors penjant després de sermalmesosde forma premeditada.

EduardoNavas, president de l'associació de veïns del barri, lamenta que «sempre hi ha hagut inseguretat però, desgraciadament, la situació ha anat a pitjor en el darrer mes i mig».Navasreconeix que els veïns no «dormen tranquils» per la incertesa que els produeix no saber «com es trobaran el cotxel'endemà». Recentment, els retrovisors han estat els objectius dels qui cometen lesmalmesesperò, prèviament, «havien robat bateries,trencat vidres...»

El mateixNavasva patir els actes vandàlics en primera persona quan li van robar la bateria i li van trencar els vidres del seu vehicle. Com altres víctimes, va denunciar els fets a la Guàrdia Urbana de Reus però critica «la manca de mesures per part de les autoritats».

«Sitens una bona assegurança, potser t'ho pagaperò si no ho has de pagar tu i perds aquella jornada laboral perquè no tens mitjà de transport per desplaçar-te fins a la feina», reconeixNavas.

Per últim, es mostren contraris a la posició que defensa la regidoria de la capital del Baix Camp: «A diferència del que es diu, Reus no és pas una ciutat segura», recordaNavasi destaca que els del barri de Mas Pellicer no són fets aïllats sinó queestambé es donen «en altres indrets de Reus».

tracking