Diari Més

Successos

Els veïns de Reus eviten tres ocupacions de cases en un dia

Els ocupes van intentar accedir en un mateix immoble dues vegades i, unes altres persones, també van provar-ho en un altre

Els agents van fer guàrdia fins al vespre per frenar una altra ocupació.

Els veïns de Reus eviten tres ocupacions de cases en un diaIvan Comte

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Reus va alertar la Guàrdia Urbana ahir al matí per un possible intent d'ocupació a una casa del carrer Jardins dels Poetes, de la capital del Baix Camp. La policia local va rebre l'avís a les 11.34 hores i va activar una patrulla. Una vegada va arribar al lloc dels fets, els agents van identificar tres persones, una d'elles a l'interior de l'immoble.

Quan aquesta va ser identificada per la Guàrdia Urbana, va assegurar que feia tres dies que es trobava ocupant la casa. Els agents locals van obligar a desallotjar l'habitatge i el van precintar. Amb tot, els identificats, lluny de desistir, van deixar passar les hores per tornar a intentar ocupar la mateixa casa a la tarda.

Novament els veïns van avisar la policia local que va tornar al lloc dels fets i va identificar les mateixes tres persones. En aquesta ocasió van trobar-se la finestra oberta i la porta d'entrada forçada i, un cop ja va tornar a identificar els ocupes i els va desallotjar, van tornar a precintar l'habitatge. Per evitar que les persones tornessin a l'immoble, la Guàrdia Urbana va quedar-se fins al vespre fent vigilància.

Una tercera ocupació

Abans d'aquests dos intents d'ocupar la mateixa casa, l'Associació deVeïns de Sol iVistavan avisar la Guàrdia Urbana de Reus per una altra ocupació al carrer Roger de Llúria. En aquesta ocasió, l'avísva ser de les 10.26 hores i la Guàrdia Urbanava identificar a dues persones que havien intentat accedir al pis. Unavegada identificades i fora de l'habitatge, la Brigada Municipalva tapiar el pis per evitar que tornessin a entrar.

La Guàrdia Urbana va trobar la porta forçada i una finestra oberta.

Els veïns de Reus eviten tres ocupacions de cases en un diaIvan Comte

Dues patrulles de la Guàrdia Urbana a la casa que van intentar ocupar.

Els veïns de Reus eviten tres ocupacions de cases en un diaIvan Comte

tracking