Diari Més

Solidaritat

La Fundació Esclerosi Múltiple de les Comarques de Tarragona posa en marxa un sorteig solidari

A causa de la crisi sanitària han quedat ajornades les campanyes que convoquen moltes persones

El centre neurorehabilitador de Mas Sabater a Reus

La Fundació Esclerosi Múltiple de les Comarques de Tarragona posa en marxa un sorteig solidariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centre neurorehabilitador de Mas Sabater a Reus, vinculat a la Fundació Esclerosi Múltiple, ha posat en marxa una iniciativa per a la captació de recursos per al centre. La proposta, que s’ha engegat en col·laboració amb l’Associació de dones La Quartera de Falset, consisteix en un sorteig solidari.

L’aportació per participar-hi és de 10 euros, i hi ha temps fins al 10 de juny, quan es farà el sorteig. Els afortunats podran rebre regals com ara lots de vi o d’oli, peces de roba o obres d’art. Per participar-hi, cal fer un ingrés en un compte corrent (ES82 2100 3419 44 2200042366) amb la referència Sorteig EM, indicant el correu electrònic o número de telèfon per tal de rebre el número de la participació.

«A la Fundació Esclerosi Múltiple continuem treballant via online. Han estat dies de bogeria i força neguit, i hem hagut de reorganitzar serveis. El nostre centre neurorehabilitador Mas Sabater a Reus està tancat temporalment, però l’equip de professionals continuen donant servei on line als usuaris», explica Sefa Bové, responsable de comunicació. Ella mateixa detalla que les campanyes i events que convoquen a moltes persones, de moment han quedat ajornats, d’aquí la importància de gestos com els de l’associació La Quartera.

Aquesta setmana, a més, s’ha instal·lat al rebedor i sala de fisioteràpia, una porta automàtica corredera al centre, gràcies a la Fundació Privada Reddis amb la col·laboració de L’Obra Social la Caixa.

tracking