Diari Més

Successos

Detingut un conductor sense permís que va intentar atropellar un grup d'esportistes a Reus

Va ser detingut per un mosso d’esquadra que es trobava al lloc fent esport

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.

Mossos d'EsquadraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ElsMossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Reus van detenir el passat dilluns un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i sense domicili conegut, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, no haver obtingut mai el permís de conduir i, resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets van tenir lloc el mateix dilluns, alvoltant de les 20 hores, al Camí de la Pedrera del Coubi, a Reus, coincidint amb la franja horària en què l’activitat esportiva està permesa tot i el confinament obligatori decretat per l’estat d’alarma.

En arribar a l’altura de la carretera de Castellvell, una furgoneta la qual va accedir a aquest camí des de Reus a gran velocitat, va obligar un nombrós grup d’esportistes a haver d’apartar-se per evitar ser atropellats. El conductor va fer patinar el vehicle alhora que accelerava i frenava bruscament en diverses ocasions, moment en què va increpar i insultar a la gent. Quan algunes persones li van recriminar la seva actitud, l’home va baixar del vehicle i s’hi va encarar visiblement alterat.

Un dels esportistes era un mosso d’esquadra, que es trobava fora de servei, i li va demanar al conductor que deixés de posar en perill la seguretat de les persones. L’home en va fer cas omís i va tornar a pujar al vehicle per repetir les mateixes accions i amenaces verbals. Finalment va acabar detingut per l’agent i traslladat a dependències policials per una de les patrulles que van arribar al lloc.

Un cop identificat es va comprovar que el detingut no havia obtingut mai el permís de conduir i també li constava una ordre de detenció emesa per un jutjat de Tarragona per un delicte de lesions.

L’home, va passar ahir dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking