Diari Més

La pandèmia del coronavirus

L'exèrcit de terra desinfecta la Policia Nacional de Reus i Tortosa

Un total de 36 soldats del Regimiento de Infantería Barcelona número 63 s’han desplaçat a la zona i intervindran demà a Tarragona

L'exèrcit arribant a la Comissaria de la Policia Nacional de Reus

L'exèrcit de terra desinfecta la Policia Nacional de Reus i TortosaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Efectius del Regimiento de Infantería Barcelona número 63, amb seu a El Bruch, han dut a terme aquest matí feines de desinfecció de la comissaria de la Policia Nacional de Reus. En total, han participat a aquestes tasques 18 militars de l’exèrcit espanyol de terra, tal com detallen fonts de la subdelegació del Govern a Tarragona. Els treballs s’han iniciat prop de les 10.30h, amb la previsió que s’allarguessin durant prop de dues hores. L'actuació s’ha desplegat, tal com és habitual, a petició del receptor, que en aquest cas és la Policia Nacional. Els militars s’han dividit d’inici en dos grups i han desinfectat tant les instal·lacions de la comissaria en ella mateixa com també les dependències on es realitzen les renovacions del DNI.

La Guàrdia Civil, per la seva banda, es fa directament càrrec de la higienització dels seus espais a Reus a través de mitjans propis, ja que disposa dels equips necessaris per a poder fer-ho de forma plenament segura. En no donar-se aquesta situació per part de la Policia Nacional, s’ha requerit la presència dels militars. L’exèrcit també estava cridat avui per la Policia Nacional de Tortosa, amb altres 18 militars. I està previst que demà, dia 23 d’abril, desinfecti la comissaria de Tarragona a primera hora del matí.

Altres intervencions al territori

L’exèrcit de terra ha estat, aquests dies, desinfectant carrers i equipaments de diversos municipis de la demarcació de Tarragona, responent a sol·licituds d’ajuntaments o, entre altres, residències de gent gran. Ha actuat, principalment, al Creixell, l’Arboç, Vila-seca o els Pallaresos. Precisament als Pallaresos, va acudir per higienitzar la residència Nostrallar, amb un alarmant nombre de positius per Covid-19. Un cop al lloc, però, va haver de limitar-se a netejar la zona de jardí i l’entorn de l’edifici, a més de diversos punts de la via pública.

Les actuacions a les comissaries de la Policia Nacional a Reus, Tortosa i Tarragona les va anunciar ahir en compareixença pública el director de gabinet del Cap de l’Estat Major de Defensa, Carlos Pérez Martínez, en el marc de l’actualització d’informacions sobre la Covid-19.

Dos soldats de l'exèrcit amb mascaretes davant la Policia Nacional de Reus.

L'exèrcit de terra desinfecta la Policia Nacional de Reus i TortosaOlívia Molet

L'exèrcit ha desinfectat la zona per renovar-se el DNI entre altres.

L'exèrcit de terra desinfecta la Policia Nacional de Reus i TortosaOlívia Molet

tracking