Diari Més

Promoció

La reactivació econòmica de Reus passa per la promoció, la formació i la digitalització

L'Ajuntament ja ha celebrat les dues primeres taules sectorials, amb el comerç i el turisme

Una de les taules que oferiran ocasions fins aquest dissabte.

Més estoc i més descomptes a l'edició d'estiu de les Botigues al Carrer de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Promoció, formació i digitalització. Aquests són els tres pilars sobre els quals caldrà treballar per a reactivar Reus quan acabi la crisi sanitària pel coronavirus. L'Ajuntament anunciava fa uns dies que duria a terme una sèrie de taules de treball amb els principals agents econòmics de la ciutat per a preparar durant el confinament el 'dia després'. Aquesta setmana ja s'han realitzat dues d'aquestes trobades telemàtiques que han servit per a debatre i consensuar propostes d'acció a desenvolupar des de l'àmbit municipal. Ahir dimecres, es va reunir la Taula del Comerç i aquest dijous al matí ha estat el torn de la Taula del Sector del Turisme.

En les dues reunions s'ha constatat que caldrà un esforç col·lectiu de tots els agents econòmics, socials i institucionals reusencs per a fer front a la nova realitat econòmica. Concretament en les dues trobades celebrades, els participants han coincidit que caldrà treballar en tres aspectes clau, que són la promoció, la formació i la digitalització.

Pel que fa a la promoció, s'ha establert que caldrà impulsar campanyes de ciutat, que sumin tots els sectors amb potencial d'atracció, i orientar-les al públic català i estatal. En l'àmbit de la formació, tant comerç com turisme han coincidit en el fet que caldrà dur a terme accions específiques i adaptades a la nova realitat, a la vegada que es pot aprofitar tota l'experiència de Mas Carandell per a oferir-la. Per últim, en l'àmbit de la digitalització, aposten per fer visible l'oferta comercial i turística de Reus a Internet a través de plataformes digitals, aprofitant l'experiència del Clúster TIC Catalunya Sud.

tracking