Diari Més

Policial

Detenen un home que va robar dues vegades aquest cap de setmana en un establiment a Reus

El detingut va utilitzar un comandament que copiava la freqüència per obrir la persiana i així no li va caldre forçar-la

Una patrulla de Mosso

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home a BarcelonaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra la Unitat d’Investigació del Baix Camp-Priorat van detenir el 7 d’abril a Reus un home de 29 anys, de nacionalitat marroquina i veí de la localitat com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força.

La investigació es va iniciar el 5 d’abril quan la propietària d’un establiment d’alimentació va alertar els mossos que li havien entrat a robar la nit de divendres a dissabte.

Acte seguit, una patrulla es va desplaçar al lloc dels fets i la víctima va manifestar-los que la màquina enregistradora estava forçada i li havien sostret la recaptació.

Al dia següent, la denunciant va posar en coneixement de la policia que havia patit un altre cop un robatori en el seu establiment.

En ambdós robatoris, la víctima va observar com la porta d’accés estava forçada i, en canvi, la persiana que dona a la via pública estava completament abaixada i sense cap tipus de forçament. El detingut va utilitzar un comandament que copiava la freqüència i així evitava el forçament de la persiana.

Gestions posteriors d’investigació van permetre detenir ahir a Reus l’autor dels dos robatoris

El detingut, amb una dinovena d’antecedents policials, ha passat avui a disposició judicial i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking