Diari Més

Comerç

Les botigues de Reus que continuen obertes

Consulta quins establiments de la capital del Baix Camp segueixen oberts

Imatge de la junta directiva de la UBR

Les botigues de Reus que continuen obertesUBR

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

D’ençà que va començar la crisi del COVID-19, la Unió de Botiguers de Reus no ha parat de treballar per mantenir a tots els establiments associats al dia de totes les notícies relacionades amb la situació actual.

En aquests moments a part de la preocupació per la salut de la població, que és el prioritari, també estan preocupats pels botiguers. Necessiten lluitar per a què el comerç de proximitat pugui resistir aquesta crisi.

Des de l’entitat ja estan preparant accions que aniran realitzant durant aquest període de tancament, i ja pensen alguna campanya per al moment de la reobertura. Ara més que mai, necessiten l’ajuda dels nostres clients

Algunes de les botigues estan obertes ja que la llei els ho permet i altres que estan tancades ofereixen serveis de venda on-line i entrega a domicili. Per aquest motiu, han preparat un llistat d'establiments oberts o tancats amb un servei d'entrega a domicili o amb altres fórmules de venda.

Aquest llistat es pot consultar a través del següent link:http://www.ubr.cat/establiments-oberts-o-amb-servei-dentrega-a-domicili/

tracking