Diari Més

Les Biblioteques Municipals de Reus celebren el Dia Internacional del Llibre Infantil des de casa

Enguany, el format ha canviat i s'inclou a la programació d'activitats Reus@Casa

Els llibres s'exposaran a partir del divendres 22 de febrer.

Les Biblioteques Municipals de Reus incrementen els fons amb 250 llibres en àrabCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Biblioteques Municipals de Reus celebren el dia Internacional del Llibre des que va obrir les seves portes la Biblioteca Central Xavier Amorós, amb els autors locals que han tret una novetat infantil en el darrer any, dins el cicle d'activitats de Sant Jordi. Enguany i per les circumstàncies actuals, el format ha canviat i s'inclou a la programació d'activitatsReus@Casa.

Així doncs, i amb un format diferent que es podrà veure a les xarxes socials de @ReusCultura, els diferents autors locals participena lapresentació de les seves publicacions del darrer any. Són l'il·lustrador AlbertAsensio, i les autoresSefaVidiella, M. Josep Salvador,LoliBertran, Rosa Pagès i Òscar Fabregat.

HansChristianAndersen

Les biblioteques també celebre que el 2 d'abril és la data de naixement d'Andersen, considerat el primer autor europeu de literatura infantil que es va fer famós. HansChristianAndersenva néixer a Odense, Dinamarca, el 2 d'abril de 1805. Volia ser escriptor de teatre, poesia i viatges per a gent gran, però el que va saber fer millor va ser inventar contes a partir de les rondalles populars que barrejava amb les seves pròpies vivències i que van començar a agradar molt. Els seus contes com La Princesa del pèsol, El vestit nou de l'Emperador o L'aneguet lleig són coneguts i explicats als nens i nenes d'arreu del món. Tot el planeta va reconèixer la seva obra i per això el dia del seu naixement es considera el Dia Internacional del Llibre Infantil i Juvenil.

tracking