Diari Més

L'Ajuntament de Reus comença a distribuir la targeta moneder de menjador escolar a domicili

Distribuirà les 2.651 targetes mitjançant un servei de missatgeria que les lliurarà a les famílies en mà

Imatge d'un menjador escolar.

L'Ajuntament de Reus comença a distribuir la targeta moneder de menjador escolar a domiciliCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Reus ha començat a distribuir a domicili lestargetes monederde les beques de menjador escolar i servei d'àpat entre els 2.651 alumnes de 1.772 famílies beneficiàries de l'ajut del curs escolar 2019-2020. L'objectiu és que els menors beneficiaris dels ajuts de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria tinguin garantit l'import de la prestació diària de l'ajut durant el temps que els centres educatius romanguin tancats com a mesura per a la prevenció i el control de la infecció pel coronavirus. Lestargetes monederhan estat habilitades pels departaments d'Educació i de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

La regidoria de Benestar Social distribuirà les 2.651 targetes mitjançant un servei de missatgeria que les lliurarà a les famílies en mà, junt amb una circular amb tota la informació i instruccions d'ús de la targeta, amb totes les precaucions i mesures de seguretat i amb la garantia de confidencialitat. Prèviament, les famílies han estat avisades via SMS.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, explica que «per tal de garantir que els infants amb beca de menjador continuïn disposant de l'ajut, hem previst que les targetes arribin a casa de cadascuna de les famílies beneficiàries els pròxims dies. A més, d'aquesta manera promovem el confinament, ja que evitem sortides per a fer gestions. Insistim, doncs, que cal ser responsables i disciplinats amb les normes de confinament i amb les mesures sanitàries i d'higiene, perquè la protecció individual ajuda a la protecció col·lectiva contra el contagi».

L'Ajuntament també ha enviat un correu electrònic a la direcció de tots els centres educatius de la ciutat que disposen de servei de menjador escolar en què s'informa del lliurament de les targetes moneder i es responen les preguntes més freqüents (FAQS) sobre el seu ús.

Lestargetes moneder

La targeta està recarregada amb 4 euros/dia/infant corresponent a un àpat per cada dia lectiu que romanguin tancats els centres educatius, amb una càrrega inicial de 40 euros.

L'ús de les targetes és exclusivament per a compres en qualsevol establiment d'alimentació amb terminalTPV. No hi ha un import màxim temporal de despesa, més enllà del saldo màxim amb què han estat carregades. Les targetes tenen un període de caducitat d'un any. No cal operativa prèvia per activar l'ús de la targeta.

tracking