Diari Més

Solidaritat

El Pere Mata demana cartes d'ànim per als seus ingressats

Es poden fer arribar cartes, missatges, dibuixos o altres comunicacions positives per correu electrònic

Cartell que han difós a les xarxes socials.

El Pere Mata demana cartes d'ànim per als seus ingressatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Són diversos els centres hospitalaris d'arreu de Catalunya i l'Estat que han engegat campanyes per demanar que els facin arribar missatges de suport i ànims per als seus pacients durant el confinament. Un d'aquests és l'Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus. El centre, especialitzat en salut mental, ha fet una crida a la ciutadania perquè enviï cartes de suport per fer més suportable el confinament de les persones ingressades al centre.

A causa de l'emergència sanitària pel coronavirus, les persones ingressades no poden sortir ni retrobar-se amb les seves famílies i es poden veure afectades per l'aïllament. Per aquest motiu, el centre demana que s'enviïn cartes, missatges, dibuixos o altres comunicacions positives i d'ànim a l'adreça cartesperemata@gmail.com.

Cada dia, professionals del centre llegiran i mostraran els missatges rebuts a les persones ingressades amb l'objectiu de fer més suportable l'aïllament.

Des de la Unitat de Rehabilitació Hospitalària del Pere Mata asseguren que ja s'han rebut nombroses cartes i que resulten molt reconfortants per als pacients. Algunes són escrites per antics usuaris.

L'Institut Pere Mata de Reus, sense cap resident a l'exterior.

El Pere Mata demana cartes d'ànim per als seus ingressatsCedida

tracking