Diari Més

Valira ofereix una rebaixa del 25% en la compra de productes per internet

És una de les mesures que l’empresa reusenca ha decidit prendre per cridar als clients a ajudar-la davant l’aturada de les seves botigues

Una de les treballadores de la fàbrica de Valira, a Reus, amb guants i mascareta per prevenció.

Valira ofereix una rebaixa del 25% en la compra de productes per internetCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresa Valira, que té la fàbrica al Polígon AgroReus, ha cridat als seus clients, a través de les xarxes socials, correus electrònics i missatgeria instantània, a ajudar-los en un moment que està sent complicat per l’empresa a causa del coronavirus i les mesures preventives que s’estan prenent i que han obligat a tancar totes les botigues que no són considerades de primera necessitat.

«La situació que estem vivint és molt complicada, no donem sortida a tot l’estoc que tenim, només ens salva una mica l’exportació, però aquesta cada vegada també és més baixa perquè estan tancant fronteres», lamenten des de Valira, i afegeixen que «des de 2008 estem lluitant contra tota adversitat per mantenir l’última fàbrica d’alumini fos a Espanya, perquè creiem en el fet aquí i el made in Spain». És per aquest motiu que han decidit engegar una campanya amb una oferta del 25% en la venda tots els productes per internet. Per gaudir d’aquest descompte, els clients han de posar el codi CONVALIRA, una vegada hagin accedit a comprar a la seva pàgina web www.valira.com.

A Valira viuen els valors que porta la cuina mediterrània cada dia,«la passió, el producte de proximitat, el menjar sa, la responsabilitat de debò amb el territori i el medi ambient». Des de l’empresa expliquen que «2020 anava a ser el nostre any, aquest baló d’oxigen pel qual tant hem treballat però ara ens hem trobat amb aquesta situació totalment excepcional», i asseguren que «estem preocupats per quant temps podrem resistir». Amb tot, si alguna cosa caracteritza a aquesta empresa, és que, des de fa 50 anys, són «lluitadors i cercadors de solucions». Els mou el lema cuina amb caràcter i, per això, «treballem amb caràcter i lluitem amb caràcter».

Col·laboració ciutadana

Des de l’empresa són conscients que els seus productes no són de primera necessitat, i és per això que demanen ajuda, que en la mesura de les possibilitats de cadascú, col·laborin amb ells. A més, l’empresa, amb molt d’orgull, explica que «les nostres carmanyoles estan sent molt útils per a portar menjar cuinat a qui més ho necessita». Tot i que la desena de botigues estan tancades, s’han organitzat per mantenir la fàbrica oberta, continuar donant servei i estar preparats per al després. «Tenim la tranquil·litat d’haver pres totes les precaucions recomanades per a protegir els treballadors i, en la mesura que sigui possible, fan teletreball».

A través de les xarxes socials no només criden als seus clients a col·laborar amb ells, sinó que també estan publicant cada dia receptes per a acompanyar amb idees a totes aquelles persones que estan confinades, també als més petits de la casa. «Aquest és un moment important per cuidar-nos, menjant sa i, també, amb una mica més de temps de l’habitual per gaudir del menjar a casa».

Aquesta crida s’ha començat a moure aquesta setmana i des de l’empresa estan molt satisfets amb la demanda que estan començant a tenir, però encara necessiten la col·laboració de moltes més persones per a poder sobreviure a un dels moments més delicats que està vivint l’empresa ubicada a Reus.

tracking