Diari Més

Atzar

La Penya La Pastoreta de Reus s'emporta més d'1,5 milions d'euros amb la travessa

Ha estat un dels quatre encertants de 15 en una travessa que s'ha fet per sorteig

La travessa de la jornada

La curiosa forma de decidir el Barça-Madrid a la travessaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Penya La Pastoreta torna a estar d'enhorabona. Aquest diumenge va ser una de les quatre encertants de 15 (primera categoria) en la travessa, el joc per excel·lència en el qual s'ha d'encertar els resultats de partits de futbol habitualment de Primera i de Segona Divisió. En total, s'ha embutxacat més d'un milió i mig d'euros.

La Pastoreta ha encertat els quinze resultats en un joc que, en aquesta ocasió, s'ha fet per sorteig. El fet d'haver ajornat els partits de futbol a causa de coronavirus ha obligat que els partits es decideixin en un sorteig.

La penya ha encertat un ple al quinze, un de catorze i 16 de tretze, 110 de dotze, 561 d'onze i 2.006 de deu. El que fan el total de més d'1,5 milions d'euros, que es repartiran entre tots els seus participants.

El mètode del sorteig

La forma en la qual es va sortejar la travessa és molt senzilla. De fet, és exactament la mateixa que s'utilitza quan es produeix la suspensió d'algun partit pel motiu que sigui.

Primer, es comptabilitzen les apostes que ha fet cada persona i s'introdueixen boles en un bombo en consonància amb els percentatges. O sigui, que si per un partit el 60 per cent han apostat per l'1 (victòria local), el 30 per cent per la X (empat) i el 10 per cent el dos (victòria visitant), s'introdueixen en el bombo 60 boles amb un 1, 30 amb una X i 10 amb un 2. Com si es tractés de la Loteria de Nadal, s'extreu una bola i, aquesta, es converteix en el resultat.

Així s'ha fet amb les catorze caselles de la travessa i amb el ple al quinze. El resultat, que un dels quatre encertants d'arreu del territori espanyol ha estat a Reus.

tracking