Diari Més

Ajornada l'Olimpíada Escolar de Reus

La voluntat de l’Ajuntament i del Consell Esportiu és reprendre la celebració d’aquest esdeveniment abans que acabi el curs

Imatge de l'acte d'inauguració

Inaugurada la 38a Olimpíada Escolar de Reus, que comptarà amb 2.300 participants de 51 centres educatiusCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Atès el comunicat que avui ha emès el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en relació al coronavirus i les mesures de prevenció per la seva contenció en l’àmbit educatiu, l’Ajuntament de Reus i el Consell Esportiu del Baix Camp han decidit ajornar la celebració de l’Olimpíada Escolar.

En el comunicat enviat aquesta tarda, la Generalitat insta a la suspensió de tota activitat que organitzin els centres educatius del Departament o qualsevol servei del mateix Departament que no sigui lectiva o curricular, que es faci fora del centre i que impliqui professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament. Un fet que afecta directament a un esdeveniment com és l’Olimpíada Escolar.

La voluntat de l’Ajuntament i del Consell Esportiu del Baix Camp és reprendre la celebració d’aquest esdeveniment abans que acabi el curs, sempre que la situació ho permeti i les recomanacions en matèria de salut pública així ho indiquin.

tracking