Diari Més

COmerç

Meritxell Barberà és escollida presidenta de la Unió de Botiguers de Reus

Un dels seus projectes serà la venda per internet

Els integrants de la Junta que va ser escollida ahir per unanimitat.

Meritxell Barberà és escollida presidenta de la Unió de Botiguers de ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió de Botiguers va celebrar ahir a la nit les eleccions per escollir la nova Junta que liderarà l’entitat fins al 2024, unes eleccions que va guanyar la candidatura de Meritxell Barberà, l’única que es va presentar als comicis. La Junta encapçalada per Barberà és pràcticament la mateixa que l’anterior, liderada per Àlfred Pitarch, qui ara passarà a ser membre d’aquesta Junta. L’única diferència respecte l’anterior equip de la Unió de Botiguers és que ara entren tres persones noves que amplien aquesta Junta.

Pel que fa als projectes, una de les prioritats per a l’equip de Meritxell Barberà serà adequar el comerç al segle XXI. «Ara ja no tenim botigues només físiques, també hi ha la venda per internet», argumenta la nova presidenta de la Unió de Botiguers. És per aquest motiu que «necessitem una formació d’aquesta nova manera de vendre i també d’entendre el comerç, una formació constant, hem de tornar a acostar el comerç de proximitat», defensa Barberà. Pel que fa a acostar aquest comerç, la presidenta diu que «s’ha de fer pedagogia per un consum responsable, també s’ha de treballar amb les escoles».

Un altre dels objectius d’aquesta nova Junta, i que va en línia amb l’anterior, és el de crear un «gran consens». «El comerç fa molta cohesió de ciutat, dona vida a la ciutat», expressa Barberà, qui vol «crear un gran acord, no només amb el Tomb de Reus, amb tots els barris, amb totes les zones on hi hagi comerç».

L’elecció de la nova Junta va dur-se a terme ahir a una de les sales del Centre Cívic Llevant, que va estar plena, i va transcórrer amb total normalitat. La candidatura de Barberà, en ser l’única que concorria al procés, va resultar escollida per unanimitat de les persones assistents a la votació, que va produir-se a darrera hora del dia.

tracking