Diari Més

Municipal

Les denúncies per incivisme al carrer a Reus es disparen un 80%

La Guàrdia Urbana tramita més de 600 actes durant els mesos de gener i febrer d'enguany, mentre l'any passat van ser 343

Agents de la Guàrdia Urbana de Reus, de nit, denunciant un grup de joves per consumir alcohol a la via pública.

Les denúncies per incivisme al carrer a Reus es disparen un 80%Ajuntament de Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les actes per conductes incíviques al carrer han augmentat a Reus gairebé un 80% durant aquests dos primers mesos de l'any, en comparació al gener i febrer del 2019. La Guàrdia Urbana ja ha aixecat, en concret, 613 actes, respecte les 343 que es van registrar en el mateix període de l'any anterior. El consistori destaca que aquest increment del número de controls de la policia ve motivat per la voluntat del govern municipal de donar resposta a les demandes de la ciutadania per acabar amb les conductes incíviques que generen més molèsties veïnals. El cos ha tancat dos anys consecutius amb xifres de record contra l'incivisme. En total, l'any passat va aixecar 3.320 actes contra actituds incíviques, especialment vinculades a l'oci nocturn.
De les 613 actes aixecades per incivisme, més de 200 han estat per orinar al carrer, és a dir, una de cada tres denúncies. El consum d'alcohol a la via pública pertorbant el descans veïnals i la tinença de drogues són les altres conductes incíviques més recorrents.
tracking