Diari Més

Motor

Les exposicions de vehicles clàssics protagonistes del 20è aniversari d'Epocauto

La fira ha tancat portes aquest migdia després d'un dia i mig d'activitat

Alguns dels cotxes que han estat exposats a Epocauto

Les exposicions de vehicles clàssics protagonistes del 20è aniversari d'EpocautoCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fira del motor i vehicles clàssics, Epocauto, ha tancat portes avui a les tres del migdia després d’un dia i mig dedicat als aficionats al motor i especialment als vehicles d’època. Epocauto ha ocupat 6.500 m2 dedicats a l’exposició i venda de motos i cotxes clàssics i ha comptat amb la presència de 14 clubs de la demarcació i gairebé una cinquantena d’expositors de sectors molt diversos que van des de la venda de cotxes i motos fins a peces i recanvis, miniatures, revistes, eines, antiguitats i asseguradores, entre d’altres.

De les activitats programades amb motiu del vintè aniversari d’Epocauto, destaca l’exposició “20 anys de pel·lícula” que ha tingut una molt bona acollida entre el públic assistent a la fira. Per la seva banda, la mostra de vehicles Ferrari també ha generat molt interès entre els visitants.

En el marc d’Epocauto, s’ha organitzat la Trobada d’Entitats del Motor (TEM), que s’ha dut a terme aquest matí i que enguany ha complert 10 anys. Aquest acte ha aplegat a aficionats als vehicles clàssics i ha comptat amb la presència de la regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès.

Com ja és habitual, la zona de l’auditori exterior s’ha convertit en un aparcament per a vehicles clàssics en el qual tots els visitants d’Epocauto que han vingut a la fira amb el seu cotxe clàssic, han pogut estacionar-lo sense cost.

Un cop tanqui les portes Epocauto, l’activitat firal continuarà amb els preparatius per la Fira Km0 que es realitza el cap de setmana vinent i que està organitzada per una empresa externa. També hi haurà fira el cap de setmana del 14 i 15 de març, ja que firaReus acollirà l’onzè Saló de la Mascota, Bestial.

tracking