Diari Més

Policial

Detingut un veí de Reus després de tenir un accident a Lleida amb una furgoneta robada

L'home, de nacionalitat marroquina, també seria l'autor de diversos robatoris la setmana passada a la capital del Baix Camp

Imatge d'arxiu d'agents dels Mossos d'Esquadra.

Deitngut un veí de Reus després de tenir un accident a Lleida amb una furgoneta robadaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de les Borges Blanques, a les Garrigues, van detenir aquest dimecres un home, de 21 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Reus, com a presumpte autor de tres robatoris amb força i un furt d’ús de vehicle. També està investigat per conduir sense haver obtingut mai el permís i sota els efectes de l’alcohol.

El passat dimecres es va produir un accident de trànsit lleu entre una furgoneta i un camió, a la carretera C-233, just a la sortida de les Borges Blanques. Segons testimonis, el conductor de la furgoneta implicada va fugir corrents del lloc fins que va caure per un pont que creua la carretera N-240. Poc després, agents de la Policia Local de les Borges Blanques el van localitzar ferit i van activar els serveis sanitaris.

Identificat el conductor, els mossos van comprovar que no disposava de permís de conduir i que la furgoneta havia estat sostreta la nit de dimarts d’un magatzem de Reus. Un cop se’l va donar d’alta del centre mèdic de Lleida on va ser atès, va ser detingut

El detingut també es va sotmetre a la prova d'alcoholèmia, i va donar un resultat de 0,44 mg/l. Inicialment també va donar positiu en substàncies estupefaents, circumstància que haurà de ratificar les analítiques.

La furgoneta sostreta del magatzem de Reus contenia diners, objectes i material per valor de gairebé 30.000 €. La Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus, li atribueix també uns altres dos robatoris amb força. Es tracta d’un establiment comercial de l’avinguda Països Catalans de Reus la nit del passat dimecres, d’on va sostraure diners en efectiu de la caixa enregistradora després de trencar els vidres de la porta principal d’accés.

Així mateix el sospitós està investigat per un robatori divendres passat en un domicili particular del carrer Antoni Fabra i Ribas de Reus, on va ser sorprès pel propietari quan s’emportava un televisor, un telèfon mòbil i altres objectes.

El detingut, el qual acumula fins a una vintena d’antecedents policials, molts d’ells per delictes similars, ha passat aquest divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.

tracking