Diari Més

Fires

Epocauto instal·larà a FiraReus una mostra de cotxes de pel·lícula

La cita celebra 20 anys aquest cap de setmana

L'esdeveniment va presentar-se ahira l'espai firal.

Epocauto instal·larà a FiraReus una mostra de cotxes de pel·lículaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Epocauto obrirà portes aquest cap de setmana amb 6.500 metres quadrats dedicats a l’exposició i venda de motos i cotxes clàssics. La fira comptarà amb la presència de 14 clubs de la demarcació i gairebé una cinquantena d’expositors de sectors molt diversos que van des de la venda de cotxes i motos fins a peces i recanvis, miniatures, revistes, eines, antiguitats i asseguradores, entre d’altres. També hi ha una zona de venda de cotxes i motos de particulars on una desena de particulars exposaran els seus vehicles en venda.

La procedència dels expositors d’Epocauto també és molt diversa. A banda de Catalunya, hi ha expositors del País Basc, Osca, Múrcia, Madrid, Castelló, Màlaga, Anglaterra. La zona exterior tornarà a ser una zona de pàrquing per a tots els aficionats que vinguin amb el seu vehicle clàssic.

La inauguració de la fira anirà a càrrec de Carles López, responsable de cotxes clàssics de Ferrari Club Espanya, i es durà a terme dissabte a les 12 h. a la zona expositiva del recinte firal. Diumenge al matí es farà la Trobada d’Entitats del Motor (TEM) que enguany celebra 10 edicions El preu de l’entrada a la fira és de 5 euros. L’horari d’Epocauto és dissabte de 10 a 20 h. i diumenge, de 10 a 15 h.

Epocauto fa 20 anys aquest 2020 i, per commemorar la data, ha preparat activitats especials. D’una banda hi haurà una exposició de diversos models de Ferrari. De l’altra, hi haurà la mostra 20 anys de pel·lícula, on es podran veure una trentena de cotxes i motos que són models vistos en algunes pel·lícules i sèries emblemàtiques. Així, s’hi trobaran, entre altres, el De Lorean (1981) de Regreso al Futuro, el Ford Mustang Convertible (1968) d’El Cabo del Miedo, el Pontiac Trans Am (1978) d’El Coche Fanástico, el Chevrolet Fleetmaster Convertible (1948) de Grease, el Buick Le Sabre (1960) de Mad Men i també el Seat 1430 (1972) de la pel·lícula Torrente, a més de tot un seguit d’altres vehicles igualment cèlebres.

Primer trimestre intens

La regidora d’Economia i Coneixement, Teresa Pallarès, destaca que «aquest primer trimestre l’activitat de FiraReus és molt diversa i contempla la realització de tres fires i un congrés, a més d’una trentena de jornades i reunions professionals». Així, el cap de setmana després d’Epocauto, FiraReus acollirà la Fira de Km0, organitzada per una empresa externa, i el següent (coincidint amb els dies 14 i 15 de març), continuarà l’activitat amb el Saló de la Mascota, Bestial. Per la seva banda, el vicepresident de la Cambra de Comerç de Reus, Jaume Batista, assegura que «amb Epocauto es tanca el cercle de la intensa relació que FiraReus té amb el món del motor com ho demostra la fira Km 0, que precisament té lloc la setmana que ve, el Saló de la Moto, que es fa al mes de maig, o ExproReus, a l’octubre, que té en els vehicles un dels seus grans estímuls».

tracking