Diari Més

Policial

Quatre detinguts en una operació policial antidroga a un bar i un locutori de Reus

L'operatiu el va realitzar la Guàrdia Urbana i els Mossos, mentre que la Policia Nacional va detenir un altre persona per una infracció de la Llei d’Estrangeria

Durant el dispositiu policial es van identificar 35 persones.

Quatre detinguts en una operació policial antidroga a un bar i un locutori de ReusMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents delsMossos d’Esquadra de la comissaria de Reus, juntament amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), van detenir el passat divendres quatre homes d’entre 26 anys i 47 anys, tots ells de nacionalitat marroquina i veïns de Reus, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues.

Les detencions es van portar a terme en el marc d’un dispositiu conjunt dels Mossos amb la Guàrdia Urbana de Reus i el Cos Nacional de Policia. L'operatiu es va portar a terme en un bar del carrer Antoni Fabra i Ribas i en un locutori telefònic del carrer Macià Vila de Reus.

En total es van identificar 35 persones, quatre de les quals van quedar detingudes després d’observar que prèviament havien venut haixix a diverses persones. Tots ells acumulen prop d’una quarantena d’antecedents policials per delictes per patrimoni i contra la salut pública.

Agents del Cos Nacional de Policia (CNP) van efectuar una detenció per infracció de la Llei d’Estrangeria i en van citar vuit més a les seves dependències.

La Guàrdia Urbana de Reus, va comprovar la situació administrativa i les condicions dels dos locals inspeccionats i va aixecar les corresponents actes sancionadores per diverses infraccions detectades.

Els quatre detinguts van passar el dissabte 15 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus, qui va decretar la posada en llibertat amb càrrecs de tots ells.

tracking