Diari Més

Successos

Dos treballadors queden atrapats per un mur de contenció que ha cedit en unes obres a Reus

Els dos operaris han resultat ferits lleus; i han quedat en observació al Sant Joan a l'espera de donar-los l'alta en les pròximes hores

Operaris a la zona de la rassa on han quedat atrapats els dos treballadors.

Dos treballadors queden atrapats per un mur de contenció que ha cedit en unes obres a ReusOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos treballadors han quedat atrapats sota la runa d'un mur de contenció que s'ha esfondrat en unes obres que s'estaven realitzant a la zona de l'avinguda President Macià de Reus.

Els fets s'han produït al voltant de dos quarts d'una del migdia quan ha cedit un dels murs de contenció en una rasa de sis metres de fondària que estaven obrint.

Els dos treballadors han estat conscients i orientats en tot moment. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat deu dotacions de Bombers i també han acudit l'arquitecte municipal i l'alcalde Carles Pellicer.

Els efectius estaven pendentsde podertreure, també sense problemes l'altre treballador. Al voltant de les 14.50 h,ha estat rescatat l'altre treballador després d'assegurar la rasa perquè no hi hagués més despreniments, ha resultat ferit de poca gravetat i ha estat evacuat al mateix centre hospitalari. Segons informa l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus els dos operaris han resultat ferits lleus; i han quedaten observació al centre sanitari a l'espera de donar-los l'alta en les pròximes hores.

L’obra en la que estaven treballant els operaris és la segona fase de la construcció del col·lector de l'avinguda de Salou, promoguda per Aigües de Reus. Els treballs van ser adjudicats a la constructora Agrovial, mentre que la direcció de l’obra, la vigilància ambiental i la coordinació de seguretat i salut es van adjudicat a l’empresa Plikum.

Aigües de Reus ha verificat que tant el plans de seguretat del projecte com el pla de seguretat específic elaborat durant l’obra estan degudament aprovats, i haobert una investigació per analitzar lacausade l’accident.

tracking